RSS

Excelent pentru Cricova

Wed, Feb 13, 2008

Noutati, Stiri, Articole

Excelent pentru Cricova

Din nou marca „Cricova” iese in evidenta si aduce la Cricova Marele Premiu „Mercuriul de Aur”, acordat in categoria „Excelenta”, de data aceasta  prin seria sa noua de produse „Cricova Cuvee Prestige”, spumant si vin clasic de colectie !

Este o onoare doar sa participi la acest concurs si sa concurezi cu cele mai de seama marci din tara, organizat de Camera de Industrie si Comert si de AGEPI a Republicii Moldova.

S-a apreciat cea mai originala, creativa idee a marcii comerciale , promovarea acesteea , si desigur aprecierea consumatorului.

Distinctiile sunt oferite  prin decizia Comitetului Organizatoric desemnat de catre Camera de Industrie si Comert  si de Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova.

Concursul „Marca comerciala a anului” este unicul monitoring al popularitatii marcilor comerciale de nivel national, care se petrece anual si reflecta schimbarile pe piata de consumatori a Moldovei.

Sursa: www.cricova.md

, , , , , ,

Autorul articolului | Alte articole pe site | Date de contact :

Daniel Catalin - care a mai adaugat 18 articole in Categoria Cricova Romania - Import si Distributie de vinuri superioare de la Cricova Moldova.


Contacteaza autorul articolului


Adauga un comentariu

404 Not Found

Not Found

The requested URL /Stat/StatE/Stat.php was not found on this server.


Apache/1.3.37 Server at 91.206.206.1 Port 80