RSS

Despre noi

Casa de vinuri Mihail - Import si Distributie Cricova Moldova, Vinex Murfatlar, Tenuta Odobesti, Villany Ungaria, Tokaji Ungaria

Casa de vinuri “Mihail” este unul dintre cei mai importanti importatori dar si distribuitori de vinuri din Romania. Aduc  in Romania vinuri ale unor producatori renumiti pentru calitatea deosebita a a vinurilor  produse de catre ei. Amintim aici ca si case de productie reprezentate in piata de vanzari de Casa de Vinuri Mihail - Cricova Moldova, Vinex Murfatlar, Tenuta Odobesti, Villany Ungaria, Tokaji Ungaria.

Se pot spune foarte multe despre Casa de Vinuri “Mihail” insa cea mai buna descriere este cea facuta de catre cei din conducera companiei.

“In vara anului 1996, am plecat pentru prima data in Republica Moldova, o tara mai putin dezvoltata dar cu oameni buni, primitori. Primul contact cu fratii moldoveni l-am avut intr-un restaurant la marginea Chisinaului.

Cum de obicei, in orice tara merg, consum produse traditionale, am fost servit cu o zama de pui, pastrami de berbec si nu in ultimul rand cu vinul, considerat ca fiind cel mai bun din Republica Moldova – Sauvignon Blanc de la Cricova.

Am plecat extraordinar de incantat si de primire si de mancare, dar mai ales de vinul servit.
Dupa ce am rezolvat treburile pentru care venisem, mi-am promis sa revin in Moldova.
Anul urmator si primul loc unde am oprit au fost renumitele beciuri Cricova, dorinta de a verifica legendele despre beciurile de peste 100km, fiind mai presus de orice alte activitati pe care trebuia sa le desfasor in Moldova.

Pot spune ca povestile despre beciurile Cricova sunt doar 1% din adevar.
In acel moment un vis a inceput sa prinda contur, acela de a adduce si in Romania vinurile Cricova.

Revenind in 2007, an pana in care am invatat cate ceva despre distributie-vanzari vinuri, am reusit sa indeplinesc un vis mai vechi, acela de a da romanilor de dincoace de Prut placerea de a savura un vin moldovenesc, de a vedea nobletea vinurilor  ascunse in beciurile de langa Chisinau.

Asa s-a nascut  Casa de Vinuri  Mihail, casa de vinuri care se adreseaza oamenilor cu gusturi fine, oamenilor care stiu ce inseamna un vin bun, un vin corect.

In 2008 am adaugat portofoliului  nostru vinurile Podgoriei Murfatlar (dealurile de la Cernavoda), unde din nou am gasit oameni dornici, mai degraba sa produca un vin bun, un vin deosebit.

Din dorinta de a aduce ceva nou in piata romaneasca de vinuri, am hotarat la inceputul anului 2008 sa ne extindem pe comertul de larg consum, sa demonstram celor care beau vin ca vinuri bune pot fi gasite si la preturi civilizate. Aratand ca vinurile bune nu provin numai din Italia sau Franta, iar calitatea nu trebuie cautata la mii de kilometrii distanta.

Portofoliul nostru cuprinde astazi producatori de renume din Romania, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria.

Din dragoste pentru vin, ne vom dedica cautarii distributiei produselor de calitate din regiune si a educarii consumatorului roman in speranta ca va venii si momentul in care se vor consuma numai vinuri care provin din struguri.”

Conducerea Companiei

Sursa: www.mihail.ro

404 Not Found

Not Found

The requested URL /Stat/StatE/Stat.php was not found on this server.


Apache/1.3.37 Server at 91.206.206.1 Port 80